Hvad hvis jeg ikke modtager et bevis, selv om jeg har afsluttet kurset?

Der kan være flere mulige forklaringer på, hvorfor du endnu ikke har modtaget beviset:

Du skal have gennemført mindst 90 % af øvelserne og have bestået 50 % heraf for at få beviset.

Kontrollér også, at du har givet tilstrækkelig feedback til de enkelte "peer review"- øvelser (øvelse 4, 15, 23, 24, 25) – dette er den mest almindelige årsag til, at du ikke har modtaget beviset – Efterfølgende tager det lidt tid, før dine svar er blevet vurderet af nok andre studerende – Så snart dine øvelser har fået tilstrækkelig feedback fra andre studerende, kan nogle af dine svar muligvis være blevet indberettet som spam (eller have fået en meget lav score). I dette tilfælde tjekker vi dem manuelt.

Vedrørende peer reviews:

Det tager noget tid at behandle de frie tekstsvar, der skal vurderes af andre studerende, fordi vi har brug for et tilstrækkeligt antal vurderinger. Derudover tjekker vi alle svar, der har fået en score under gennemsnittet, manuelt, og det tager simpelthen længere tid. Derfor vil nogle af jer opleve en forsinkelse, før vurderingen og beviserne ligger klar.

Har du flere spørgsmål til beviserne? Se i vores Circle-gruppe. Det er først, når du ikke finder svaret i gruppen, at du kan kontakte os ved at sende en privat besked på Circle eller en e-mail til support@elementsofai.zendesk.com.

Af kvalitetshensyn er udstedelsen af beviser forbundet med manuelt arbejde og tid. Vi arbejder på at strømline processen. Tak for din tålmodighed! ❤️

Tillykke til alle, der allerede har bestået kurset, og alle, der består det i fremtiden!

Andre ofte stillede spørgsmål